Τρίτη
27 Σεπτεμβρίου 2022

Στο όριο της αυτοδυναμίας η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο 50,51% των συλλόγων και τα "μαιμού" αποτελέσματα της Πανσπουδαστικής (κάρτα)

Πολιτική

Σε ποσοστό που κινείται στα επίπεδα του 50% βρίσκεται η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στα μισά τμήματα σε όλη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ λαμβάνει ποσοστό 50,84 % .

Δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται η ΠΚΣ με ποσοστό της τάξης του 23,45% , τρίτη δύναμη η ΕΑΑΚ με ποσοστό 11,16 % και ακολουθεί η ΠΑΣΠ με ποσοστό 5,12 %.

Σημειώνεται ότι το BLOCO (η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ) δεν ξεπερνά το ποσοστό του 2,12 %.

Αναφορικά με την ψευδή εικόνα που προσπαθεί να δημιουργήσει η παράταξη της Πανσπουδαστικής μέσω των αποτελεσμάτων που δημοσιεύει, διευκρινίζεται ότι η πλειονότητα των Συλλόγων που ενσωματώνονται στα αποτελέσματα αυτά αποτελούν Συλλόγους - «φαντάσματα», τους οποίους έχει συστήσει και στους οποίους συμμετέχει μόνο η ίδια. Ως εκ τούτου καμία άλλη παράταξη δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα αυτά. Επιπλέον, η Πανσπουδαστική δεν αναγνωρίζει αποτελέσματα ΦΣ στους οποίους δεν συμμετέχει, προκειμένου να αποκρύψει την ανυπαρξία της και το αληθινό αποτέλεσμα.

Ακολουθούν αναλυτικά αποτελέσματα από τους Φοιτητικούς Συλλόγους στους οποίους έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: Οι πρώτοι 1.000 συμπολίτες μας στην Αττική θα έχουν σύντομα τον δικό τους Προσωπικό Βοηθό

Ενεργό είναι το Μητρώο Προσωπικών Βοηθών για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν, προκειμένου να υποστηρίξουν με εξασφαλισμένη αμοιβή και ασφάλιση άτομα με αναπηρία, όπως αναφέρει σε ...

Τουρκία: Κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας πρέσβης για τα τεθωρακισμένα στα νησιά

Στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης, από τον οποίο -σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu– ζητήθηκε η Ελλάδα να βάλει τέλος στις παραβιάσει...