Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός έφτασε λίγο πριν τις 11:30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του κ. Μυλωνάκη. Εκεί βρίσκονται ήδη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μυλωνάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που σημειώθηκε ενώ συμμετείχε στον καθημερινό «πρωινό καφέ» στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι γιατροί του Ευαγγελισμού συνεχίζουν τις εξετάσεις αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος.
Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μυλωνάκη- Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με εγκεφαλικό ανεύρυσμα
Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα, έχω ρίξει πολύ κλάμα στην πολιτική
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις