Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Συνάντηση Ανδρουλάκη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη

Τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκη, Στέλιο Αγγελούδη, συνάντησε το πρωί της Κυριακής και πιο συγκεκριμένα στις 11:15 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στα γραφεία του στην οδό Αγγελάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους, που κράτησε περίπου μία ώρα, βρέθηκαν ζητήματα της Θεσσαλονίκης και βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών.

Ο κ. Ανδρουλάκης στο καλωσόρισμα έδωσε διπλές ευχές στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και τα γενέθλια του. Το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα έχει συναντήσεις και με άλλους νεοεκλεγέντες δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης από Άρτα: «Η Ελλάδα είναι μία σκληρή χώρα για όλους όσους είναι έξω από το σύστημα»

Την περιοδεία του στην Ήπειρο συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση από την Άρτα. Κατά την επίσκεψη του στο Επιμελητήριο, ο Στέφαν...

Ανδρουλάκης: «Ο Πρωθυπουργός υποβαθμίζει ως “αχρείαστη” μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια της Τουρκίας»

Tο εμπορικό κέντρο των Χανίων επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο Νίκος Ανδρουλ...

Φόρτωση άρθρων...