Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Συνάντηση Δένδια – Ερντογάν στο Βίλνιους (Photos)

Μια εκτός προγράμματος συνάντηση είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο Βίλνιους της Λιθουανίας με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Νίκος Δένδιας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη είχε το απόγευμα μια σύντομη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Όπως έγραψε ο Νίκος Δένδιας στο twitter «εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εκλογική νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Δένδιας: Συνάντηση με τον Ιταλό υπουργό Άμυνας 

Ακόμα, ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας της Ιταλίας, Guido Crosetto, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.

«Συζητήσαμε για το εξαιρετικό επίπεδο της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και την κοινή θέλησή μας για την περαιτέρω ενίσχυσή της και σε θέματα αμυντικής βιομηχανίας. Ανταλλάξαμε απόψεις για την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη συνεργασία μας για προώθηση της σταθερότητας στην περιοχή», έγραψε στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ακόμα, ο Νίκος Δένδιας γνωστοποίησε ότι στη σύνοδο της Συμμαχίας στο Βίλνιους είχε συνομιλία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg και τους υπουργούς Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis και της Νορβηγίας κα Anniken Huitfeldt.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Ένσταση αντισυνταγματικότητας για την είσοδο των ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ

Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της τροπολογίας – προσθήκης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον τίτλο «Αναμόρφωση του πρ...

Ο Κασσελάκης, η διαγραφή του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ και το αναγκαστικό ξεκαθάρισμα με στροφή προς τα... δεξιά

Ο Κασσελάκης συνεχίζει τα σόου του μέσω διαδικτύου στοχεύοντας στη νεολαία και πιστεύοντας ότι μετά από 2-3 τετραετίες θα είναι... πρωθυπουργός! Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι βαλτωμένο κ...

Φόρτωση άρθρων...