Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα έχει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στις Βρυξέλλες σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Η συνάντηση γίνεται στο περιθώριο της Διάσκεψης Δωρητών για τον Σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, που πραγματοποιείται στην βελγική πρωτεύουσα.

«Στις 13:00 θα συναντηθώ με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλουτ Τσαβούσογλου», ανέφερε ο Νίκος Δένδιας προσερχόμενος στην Διάσκεψη μιλώντας φυσικά σε ώρα Βελγίου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συντονισμό με τις τουρκικές αρχές, διοργανώνει στις Βρυξέλλες διάσκεψη με στόχο τη συγκέντρωση πόρων και τον συντονισμό των επιχειρήσεων διάσωσης και ανοικοδόμησης.

Η διάσκεψη θα ξεκινήσει με τις ομιλίες της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, του Σουηδού Πρωθυπουργού, Ουλφ Κρίστερσον -η χώρα του οποίου ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης - καθώς και αυτής του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Μυθεύματα όσα είπατε για τον μηχανοδηγό - Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του»

«Πυρά» κατά της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης...

Κώστας Καραμανλής: Δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία

«Δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία», τόνισε ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε...

ΝΔ: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Για «ντιλάρισμα» ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κάνει λόγο σε δήλωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου της Νέ...

Φόρτωση άρθρων...