Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη τις επόμενες μέρες

Πολιτική

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η πρώτη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε χθες το βράδυ στον Νίκο Ανδρουλάκη συγχαίροντάς τον για την εκλογή του και ευχόμενός του επιτυχία στα καθήκοντά του.

Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός απηύθυνε στον νεοκλεγέντα αρχηγό πρόσκληση να βρεθούν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις. Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τις ευχές, συμφώνησε να υπάρξει συνεννόηση των γραφείων τους για να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, πηγές που απηχούν τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου διαβεβαιώνουν ότι η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη δεν αλλάζει τον κυβερνητικό σχεδιασμό για Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, κάτι που θα δώσει χρόνο στον νέο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να ανασυντάξει τον χώρο του και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Άλλωστε, η πεποίθηση που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ότι η μαζική προσέλευση των φίλων του Κινήματος Αλλαγής στις κάλπες αποτελεί θετικό γεγονός που δεν συνιστά απειλή τη Νέα Δημοκρατία.

Αντίθετα, εκτιμούν ότι θα αποτελέσει το έναυσμα για τον «επιστροφή» ψηφοφόρων που τα χρόνια της μνημονιακής κρίσης «μετανάστευσαν» στην Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς

Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους ξεριζωμένους, σημειώνει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Όπ...

Φόρτωση άρθρων...