Μετά την ομιλία του για την ανομία στα Πανεπιστήμια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο γραφείο του, στη Βουλή, με 40 μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας (καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές), καθώς και με μέλη του Τομέα Παιδείας της Ν.Δ. που παρακολούθησαν την τοποθέτησή του.
Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους είπε: "Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή σας. Εμείς ήμασταν στην ώρα μας. Ελπίζω να βρήκατε τη συζήτηση ενδιαφέρουσα. Είναι ωραία να είναι γεμάτα τα θεωρεία".
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, επισήμανε ότι ο στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας δεν μίλησε καθόλου για τη βία και την ανομία, αλλά αναλώθηκε σε γενικές αναλύσεις.
Ακόμα, τους κάλεσε αύριο, Σάββατο, στις 10 το πρωί, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.
"Δεν απευθυνόμαστε μόνο σε όσους εργάζονται στην εκπαίδευση, αλλά και στους γονείς, στους μαθητές και στους φοιτητές”, πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις