Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι: Τι συζήτησαν (Photos)

Στη Ρουμανία όπου διεξάγεται η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ρουμανίας, Κλάους Ιοάνις, στο Βουκουρέστι.

Η συνάντηση περιστράφηκε γύρω από διμερή ζητήματα αλλά και γύρω από τη συνεργασία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

«Είχα μια πολύ καλή συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την πολύ στενή συνεργασία Ελλάδας-Ρουμανίας, τις οικονομικές σχέσεις και τη διεθνή ασφάλεια, ως εταίροι στο ΝΑΤΟ που είμαστε. Πρέπει ακόμη να βελτιώσουμε περισσότερο την περιφερειακή διασύνδεση και να διασφαλίσουμε την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δια μέσου της Πρωτοβουλίας των Τριών Θαλασσών», ανέφερε ο Ρουμάνος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος ήρθε για να μείνει - Γράφτηκαν 202.556 εκλογείς από 128 χώρες

Ως μια «μεγάλη αλλαγή, που ήρθε για να μείνει» χαρακτήρισε την επιστολική ψήφο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε, η...

Φόρτωση άρθρων...