Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Συνάντηση στελεχών της ΝΔ στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Πολιτική

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου στελέχη της ΝΔ επισκέφτηκαν Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό  Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Σε μια ουσιαστική συζήτηση με τη διοίκηση και υπαλλήλους του νοσοκομείου αναφερθήκαν οι ανάγκες των ογκολογικών ασθενών, καθώς και η επίδραση της πανδημίας σε αυτές. Τονίστηκε η προσπάθεια όλου του προσωπικού που κατάφερε να συνεχιστεί, απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών, μέσα στις πρωτοφανείς δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

sY3BF

Επισημάνθηκε απ´ όλους η ανάγκη για εφαρμογή ενός εθνικού μητρώου Νεοπλασιών, καθώς και ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός των προληπτικών εξετάσεων του γενικού πληθυσμού, που στόχο θα έχουν την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση των νεοπλασιών σε αρχικά στάδια. Άξονες πάνω στους οποίους ήδη δουλεύει το υπουργείο υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ Σίμος Ψωμιάδης, ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ κ.  Βασίλης Θεοδουλίδης, η  Γραμματέας  Ποιότητας Ζωής και  Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο συντονιστής Βασίλης Παπαχρήστος.

Στην ανακοίνωσή της η Νέας Δημοκρατία, ευχαριστεί για την εποικοδομητική συζήτηση, τη διοικήτρια Όλγα Μπαλαούρα, τον αναπληρωτή διοικητή Χρήστο Φασιανό, τον Χειρουργό μαστού Αντώνης Χαρλαύτης, Πνευμονολόγο Αθανάσιο Ζεττο και τους ραδιολόγους τεχνολόγους ακτινοθεραπείας Νίκο Αντωνίου και Γιώργος Στάμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης σε Αγγελούδη: Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια τεράστιων αλλαγών για τη Θεσσαλονίκη προς το καλύτερο

«Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια τεράστιων αλλαγών προς το καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνάντησης που είχε το μεσημέρ...

Μαρινάκης: Καμία ανησυχία για ανατιμήσεις στην αγορά λόγω του θανάτου του Προέδρου του Ιράν

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διεκδικεί το αξίωμα της προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή έβαλε κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης. ...

Φόρτωση άρθρων...