Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Πυρκαγιές, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή ψηλά στην ατζέντα

Πολιτική
Tags: ΚΥΣΕΑ

Μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Πρωτομαγιάς, ανήμερα της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου στη χώρας μας.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση από τους αρμόδιους υπουργούς σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τη βελτίωση της εικόνας των μεταναστευτικών ροών και το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, καθώς και παρουσίαση των προληπτικών μέτρων και πρωτοβουλιών ενίσχυσης της Πολιτικής Προστασίας με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H Ε.Ε. χαιρετίζει την επιστολή του Μητσοτάκη: «Συμβάλλει στον συνολικό προβληματισμό για το μέλλον της ενιαίας αγοράς»

Την επιστολή χαιρετίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς την Πρόεδρο της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των διαφο...

Νέο ηχηρό μήνυμα Mητσοτάκη: Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία μέχρι να αλλάξουν στάση

«Η αντιπολίτευση δεν μιλά για τα πραγματικά προβλήματα – Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κοντύνει η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης», ανέφερε ο Πρωθυπουργός για τις Ευρωεκλογέ...

Φόρτωση άρθρων...