Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Θα ζητήσει Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις

Πολιτική
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ συγκαλεί για αύριο στις 10 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις από τις παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη και του Διοικητή της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνει αναλυτική συζήτηση για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κουμουνδούρου συμφωνεί με την πρόταση Ανδρουλάκη για την άμεση σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, θα ζητήσει την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ δεν αποκλείει και την κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ικανοποίηση στην Αθήνα από τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής για την Τουρκία

Ικανοποιημένες εμφανίζονται Αθήνα και Λευκωσία με την υιοθέτηση των συμπερασμάτων για τη στρατηγική σχέση Ε.Ε. – Τουρκίας το βράδυ της Πέμπτης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Σύμφων...

Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο Μητσοτάκης – Μέση Ανατολή και ευρωτουρκικές σχέσεις στην ατζέντα

Είκοσι επτά ηγέτες της ΕΕ, ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθούν αυτό το διήμερο στις Βρυξέλλες σε μια έκτακτη Σύνοδο Κορυφής την ώρα που μαίνοντ...

Φόρτωση άρθρων...