Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Στις 19:00 η ομιλία της Γεροβασίλη

Ελλάδα

Για τις 19:00 έχει προγραμματίσει να απευθύνει την ομιλία της στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη, όπως προαναγγέλλει με ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Όλγα Γεροβασίλη, πρώην υπουργός και άλλοτε δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα θα ανοίξει τα χαρτιά της και θα βάλει το πλαίσιο της σύγκρουσης έχοντας από κάτω τον σκληρό πυρήνα των οργανωμένων μελών του κόμματος, τη στιγμή που στελέχη συγκεντρώνουν υπογραφές για αναβολή των εκλογών για πρόεδρο με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει «όχι» και να τονίζει «λυπάμαι δεν μπορώ. Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης αφού ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι Τσίπρα και δήλωσε έτοιμος για τετραπλές εκλογές, προέδρου και κομματικών οργάνων, λέγοντας «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», σε ουδέτερο χώρο συνεδρίασαν 8 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με πληροφορίες... έδειξαν Ολγα Γεροβασίλη για υποψήφια αντίπαλο.

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και οι γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης.

Από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, οι περισσότεροι κατέληξαν στην Όλγα Γεροβασίλη ως την υποψηφιότητα που σε αυτή τη φάση μπορεί να επαναφέρει το κόμμα στην πολιτική και να αποτελέσει την πιο αξιόπιστη πρόταση ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Αμέσως την κάλεσαν στο τηλέφωνο και της ζήτησαν να μπει και εκείνη στη σύσκεψη. Η κυρία Γεροβασίλη φέρεται να αποδέχθηκε την πρόκληση-πρόσκληση. 

Χθες η Ολγα Γεροβασίλη είχε μπαράζ ραντεβού στη Βουλή. Στο γραφείο της συναντήθηκε με τον Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος λίγο αργότερα από το βήμα του Συνεδρίου δήλωνε ότι θα παραμερίσει «για το κοινό καλό», τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Επίθεση Κασσελάκη λίγο πριν την ομιλία της Γεροβασίλη
Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες πριν από την ομιλία της Ολγας Γεροβασίλη εξαπέλυσε νέα επίθεση και με ανάρτησή του στο instagram επαναφέρει, όπως είπε και στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος τα περί υπονομευτών.

Στο μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβασε γράφει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από την ομιλία του.
«Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς.
Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα.
Η κοινωνία με έφερε εμένα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: «Σκαρφαλώνει» έως και τους 35 βαθμούς ο υδράργυρος – Ξεκινά η επέλαση της σκόνης

Στους 35 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να σκαρφαλώσει από σήμερα, Πέμπτη 16/5 ο υδράργυρος σε κάποιες περιοχές της χώρας, ενώ οι μετεωρολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το κύ...

Σακελλαροπούλου για την επίθεση κατά του Φίτσο: Αυτή η πράξη βίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, εκφράζει με ανάρτησή της στο Τwitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλ...

Φόρτωση άρθρων...