Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ο Πολάκης εκθέτει τον Κασσελάκη – Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Τη διαφωνία του για το νομοσχέδιο που αφορά στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, φέρεται να εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έφτασαν στο θέμα για το νομοσχέδιο που αφορά στα δικαιώματα των ομόφυλών ζευγαριών, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε: «Δεν μπορεί να ανέβει κάνεις πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. εννοώντας τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα χωρίς να σου πουν γι’ αυτό».

Πληροφορίες αναφέρουν τις επιφυλάξεις τους για τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασαν ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παππάς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Αυτές είχαν να κάνουν με το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας για τη ψήφιση του νομοθετήματος, θέση την οποία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Star το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Φόρτωση άρθρων...