Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν στελέχη – Ποια η στάση της «Ομπρέλας»

Έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τη σφοδρή σύγκρουση του προέδρου του κόμματος με τους διαφωνούντες.
Σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής τους Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Φίλη.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ακούγεται ότι υπάρχουν στελέχη που ανήκουν σε μια τάση μέσα στην κίνηση «Ομπρέλα» που ζητούν συντεταγμένη αποχώρηση των μελών της άμεσα.

«Η αντίθεσή μας με τη σημερινή ηγετική ομάδα και τη στρατηγική της μετάλλαξης δεν είναι μια συνηθισμένη εσωκομματική αντιπαράθεση, είναι ταυτοτικού χαρακτήρα» ανέφερε το χθεσινό κείμενο της «Ομπρέλας», ενισχύοντας τα σενάρια διάσπασης.

Πάντως, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι οι κ. κ. Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης επέλεξαν οι ίδιοι να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποδεικνύοντας ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και της κοινωνίας. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η δημόσια ομολογία για δημιουργία νέου κόμματος προκαλεί οργή σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο Κασσελάκης (Video&Photos)

Στην Κέρκυρα έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει και πολιτική δραστηριότητα καθώς αύριο θα συναντηθεί με ...

Φόρτωση άρθρων...