Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Εσωκομματικές μετεγγραφές και ανακατατάξεις (ονόματα)

Πολιτική

Προφανώς και οι πάντα υποψιασμένοι αναγνώστες της στήλης, δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις για το πώς άκουσαν τα στελέχη που συγκρότησαν την «Προοδευτική Συμμαχία» την ωμή παραδοχή Τσίπρα περί αποτυχίας του εγχειρήματος.

Εξάλλου, όπως πληροφορείται το «Αγκίστρι», οι περισσότεροι κάτι είχαν καταλάβει, εξ ου και έχουν φροντίσει εδώ και καιρό να κάνουν τα… κουμάντα τους. Για παράδειγμα, οι πρώην «Σημιτικοί» της «Γέφυρας» (Λιάκος, Μπίστης, Παν - Παν, Δανέλλης), που βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω… Πρεσπών, έχουν προσεγγίσει για τα καλά την «Ομπρέλα» - ήτοι τους «53» του Ευκλείδη και την ιστορική ηγεσία Παπαδημούλη, Φίλη, Βούτση, Σκουρλέτη και ΣΙΑ.

Εξάλλου, το επόμενο διάστημα οι προκλήσεις για όλα τα κόμματα σε ό,τι αφορά τα θέματα εξωτερικής πολιτικής - και δη τα ελληνοτουρκικά - θα ενταθούν και οι πρώην «εκσυγχρονιστές» βρίσκουν ότι έχουν περισσότερα που τους ενώνουν παρά που τους χωρίζουν με τον Ευκλείδη - κι ας βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο τέως υπουργός Οικονομικών την περίοδο Σημίτη.

Επίσης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει προσεγγίσει τη «ΡΕΝΕ» και φτιάχνει πυρήνα πολιτικών στελεχών γύρω απ’ αυτόν, ενώ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει εδώ και καιρό πιαστεί… αγκαζέ με τον Νίκο Παππά και τους «προεδρικούς» της «Ενωτικής Κίνησης Μελών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τον Παπανδρέου θυμήθηκε ο Κασσελάκης - Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμ...

Φόρτωση άρθρων...