Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Προς καρατόμηση ο Πολάκης - Χάνει τη θέση του υπερσυντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης χάνει την θέση του υπερσυντονιστή των κοινοβουλευτικών τομέων του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την απόφασή του να μην προσέλθει στην χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή, όπου ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η απόφαση Κασσελάκη για την καρατόμηση του Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται ειλημμένη και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες ή ημέρες, το αργότερο μέχρι την επιστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το Λονδίνο, την επόμενη Τρίτη.

Το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα οφείλεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο γεγονός ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικές διαβουλεύσεις, με δεδομένο ότι ο Παύλος Πολάκης έχει στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη όλο αυτό το διάστημα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε στείλει αυστηρό μήνυμα στην Πολιτική Γραμματεία για πιθανές συνέπειες σε όσους δεν ψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο και η χθεσινή απουσία του Παύλου Πολάκη στέλνει αρνητικό μήνυμα, με αποτέλεσμα να επικρατεί δυσφορία.

Εκνευρισμός έχει προκληθεί και από το επιχείρημα του Παύλου Πολάκη ότι απείχε από την ψηφοφορία καθώς επικαλέστηκε το ιατρικό του καθήκον και τη χειρουργική επέμβαση που έκανε σε ασθενή. Μάλιστα είχε ανεβάσει και σχετικές φωτογραφίες, οι οποίες όμως, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, αφορούσαν σε επέμβαση που έγινε δύο ημέρες πριν από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου στη Βουλή και όχι χθες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...