Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Σύσκεψη Μητσοτάκη με τους προέδρους UEFA, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στο Μαξίμου για τους χούλιγκανς

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου. Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. 
Την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον πρόεδρο της UEFA να αναμενόταν στην Ελλάδα για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη.

Μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το «παρών» θα δώσουν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ίσως παρευρεθεί και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στόχος της συνάντησης είναι να αναλυθούν τα δεδομένα για την Ευρώπη και να συζητηθεί με τους επικεφαλής των ΠΑΕ η εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Φόρτωση άρθρων...