Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λαρς Ράσμουνσεν: Τα εύσημα του «κυρίου Google Maps» σε Πιερρακάκη για το ψηφιακό κράτος

Ο Λαρς Ράσμουνσεν έχει δημιουργήσει μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί και συγκεκριμένα το Google Maps. Η γνώμη του στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών δεν περνά απαρατήρητη.

Ο Ράσμουνσεν δήλωσε στο Global Startup Workshop του MIT ότι θα ευχόταν το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας να ήταν startup επιχείρηση για να επενδύσει σε αυτήν, αυτό κάτι λέει για τη δουλειά που έχει γίνει αυτή την τετραετία στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο «κύριος Google Maps» μίλησε στο ίδιο πάνελ με τον Κυριάκο Πιερρακάκη και, μάλιστα, δεν έμεινε στα κομπλιμέντα, αλλά τεκμηρίωσε πού βασίζει τα καλά του λόγια: στις ψηφιακές συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο. 

Τον ίδιο, δηλαδή, δείκτη που χρησιμοποιεί σταθερά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για να τεκμηριώσει την ψηφιακή πρόοδο της Ελλάδας την τελευταία τετραετία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει κεντ...

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...