Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Τα sms του Παππά (μεσω viber) σε Μαρινάκη και Κοντομηνά

Πολιτική
Την περίοδο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο τότε (αρμόδιος επί των Μέσων Ενημέρωσης) υπουργός Νίκος Παππάς, εκτός όλων των άλλων έκανε και «καμπάνια» μήπως και καταφέρει να βρει τα λεφτά του Καλογρίτσα.

Στο πλαίσιο αυτό προσέγγισε τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τότε ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, στον οποίο (ως γνωστόν) είχε διαπιστεύσει και τον συμμαθητή του Μανώλη Πετσίτη.

Την επίμαχη περίοδο, υπάρχουν και κάτι sms, μέσω της εφαρμογής Viber, όπου ο Παππάς, κανόνιζε τα ραντεβού του Καλογρίτσα με τους εν λόγω επιχειρηματίες. Πέραν όμως των sms, εκτιμώ ότι οι κάμερες ασφαλείας των γραφείων του επίδοξου καναλάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν καταγράψει εκτός των άλλων και την έλευση του τότε διευθύνοντος συμβούλου του Alpha και στενού συνεργάτη του Κοντομηνά, Δημήτρη Φουρλεμάδη στα γραφεία του Καλογρίτσα.

Πηγή: powergame.gr 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

Φόρτωση άρθρων...