Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Τσιόδρα για την πορεία της πανδημίας

Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα ετών στον θρόνο του Πατριαρχείου, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, χθες το βράδυ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απηύθυνε ένθερμο χαιρετισμό. 

Ακόμα, στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Αύγουστο χειροθετήθηκε «Άρχων Οφφικιάλιος», από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έναν τιμητικό εκκλησιαστικό τίτλο που απονέμεται από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε προσωπικότητες που με το έργο τους βοηθούν την κοινωνία και την Εκκλησία.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Πρωθυπουργός και ο καθηγητής είχαν ένα σύντομο τετ α τετ και μίλησαν για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να ακούει προσεκτικά τον Σωτήρη Τσιόδρα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε Ικαρία και Φούρνους ο Κασσελάκης (Photos)

Την Ικαρία και τους Φούρνους επισκέφτηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους των νησιών. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο...

Μητσοτάκης: Να στήσουμε ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που καπηλεύονται τη χριστιανοσύνη (Video&Photos)

Αιχμές εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός αν...

Φόρτωση άρθρων...