Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ανατροπή: Θα γίνει τελικά η συνάντηση Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι ώρα Νέας Υόρκης, δηλαδή στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος, στον ΟΗΕ.

Νέα ανατροπή υπήρξε με τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο. 

Φαίνεται πως θα υπάρξει τελικά εκτόνωση της κρίσης που προκάλεσε η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι ώρα Νέας Υόρκης, δηλαδή στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

«Νομίζω θα υπάρξει συνάντηση», είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντας ότι επειδή το πρόγραμμα του πρωθυπουργού άλλαξε δεν γνωρίζει αν η συνάντηση θα γίνει στο Ground Zero.

«Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος έκανε μια διευκρινιστική δήλωση  που ήταν απολύτως επεξηγηματική και όλοι πήραν τις απαντήσεις που θα έπρεπε να πάρουν. Το να είσαι στην ίδια εκδήλωση με τον αρχηγό ενός κράτους που δεν αναγνωρίζεται, θα μπορούσε να αποφευχθεί. Είναι απολύτως λήξαν το θέμα για την κυβέρνηση μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και νομίζω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Μητσοτάκη», πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση στον δρόμο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές φουντώνει ολοένα και περισσότερο η πολιτική αντιπαράθεση. Οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται σε θέσεις «μάχης» και εξαπολύουν σφοδρά πυρά ο ένας στον άλλ...

Κυβερνητικά στελέχη κατά Κεχαγιά: Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τους «Σπαρτιάτες»

Στο επίκεντρο της κόντρας Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται οι ψήφοι των «Σπαρτιατών». Η κόντρα ξέσπασε σήμερα, έπειτα την τοποθέτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφο...

Φόρτωση άρθρων...