Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Θεοδωρικάκος για «Θεματοφύλακες»: Θα τεθούν τα πάντα στην δικαιοσύνη – Δεν επιτρέπουμε ακραίες συμπεριφορές

Για τους «11» συλληφθέντες που απήγαγαν γυμνασιάρχη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Έχουμε δράσει από την πρώτη στιγμή. Οι ενέργειες αυτές ήταν απολύτως παράλογες, παράνομες, προσέβαλαν την κοινή λογική και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να υπάρξει αυτό το παρακράτος της παράνοιας», τόνισε ο υπουργός.

Όπως είπε, οι πολίτες αυτοί συνελήφθησαν αμέσως και αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές κατηγορίες και ποινές φυλάκισης, καθώς η αρπαγή είναι κακούργημα.

«Τέτοιες παράνομες συμπεριφορές θα χτυπηθούν στη ρίζα τους. Δεν είναι επιτρεπτές. Δεν μπορεί να παρενοχλούνται οι πολίτες από ακραία και περιθωριακά στοιχεία. Δεν θα το επιτρέψουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι οι αστυνομικές αρχές συγκεντρώνουν το υλικό και θα διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές για ποινική αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Anadolu για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα: Οι διμερείς σχέσεις έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή

Εκτενή αναφορά στην αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Άγκυρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνει το «Anadolu». Το τουρκικό ε...

Επίσκεψη Κασσελάκη στη Λίμνη Κάρλα: «Αγροτική οικονομία και υποδομές παραμένουν ακόμα τραυματισμένες» (Photos)

Τη λίμνη Κάρλα επισκέφθηκε την Κυριακή ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία, όπου συνάντησε τον περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, την αντιπεριφερειάρχη Μ...

Φόρτωση άρθρων...