Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Θεοδωρικάκος: Οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ολοκληρώθηκαν ειρηνικά και με απόλυτη ηρεμία

Πολιτική

Το γεγονός πως οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου ολοκληρώθηκαν ειρηνικά επεσήμανε σε ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τις ευχαριστίες του προς όλους τους πολίτες αλλά και την Αστυνομία, για την ομαλή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που όπως είπε ολοκληρώθηκαν με απόλυτη ηρεμία, εξέφρασε επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στην Αθήνα ο υπουργός δήλωσε: «Οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ολοκληρώθηκαν ειρηνικά και με απόλυτη ηρεμία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, τους συμμετέχοντες στην πορεία και ασφαλώς τις δύναμεις της ελληνικής αστυνομίας που συνέβαλαν με τον επαγγελματισμό τους στην τήρηση της τάξης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο δίλημμα των Ευρωεκλογών έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Πολιτική σταθερότητα ή κίνδυνοι»

Το μήνυμα ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των Ευρωεκλογών που θα γίνουν στις 9 Ιουνίου έστειλε και από τη Χίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολίτες στο πλαίσιο ...

Μητσοτάκης: Θα έχουμε ζητήματα, αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά στη Βόρεια Μακεδονία, ακουστούν και μετεκλογικά

«Θα θέσω στον Ερντογάν το ζήτημα για τη Μονή της Χώρας», είπε ο Πρωθυπουργός. «Ιδιωτική επίσκεψη η έλευση Ράμα, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επί...

Φόρτωση άρθρων...