Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Θετικά τα νέα από την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Πολιτική

Στα θετικά νέα από την πορεία της οικονομίας αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο facebook.

Νωρίτερα θα έρθει η αύξηση του κατώτατου μισθού όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, δηλαδή από την 1η Απριλίου.

Συγκεκριμένα, στη νέα αύξηση από 1ης Απριλίου του κατώτατου μισθού, στο ξεπάγωμα των τριετιών, στην επιτυχή έκδοση 10ετους ομολόγου και στην είσοδο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Χρηματιστήριο.

«Δεν θα σταματήσουμε να υλοποιούμε πολιτικές για τη στήριξη των εργαζομένων αλλά και για την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας. Και χαίρομαι που οι προσπάθειές μας αποδίδουν. Η ανεργία έπεσε στο 9,2% Τον Δεκέμβριο 2023, δηλαδή 3 μονάδες χαμηλότερη από τον Δεκέμβριο 2022».

«Έχουμε ηθικό πλεονέκτημα και οι καλές ιδέες δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία αλλά στην κοινωνία», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Έχουμε μόνο ένα στόχο. Θέλουμε να υπηρετήσουμε με όλη μας τη ψυχή με καθαρά χέρια αυτή τη χώρα και να δημιουργήσουμε αυτό το οποίο λέω, ένα εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο».

«Να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές»

Από την έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης με το βλέμμα στις ευρωεκλογές έβαλε στόχο να είναι δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ.

«Και με το δικό μας αγώνα θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωπαϊκές εκλογές και η δύναμη που θα κοιτάξει στα μάτια τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές Εκλογές».

«Δεν υπάρχει περιθώριο χαλαρής ψήφου», διαμήνυσε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση GPO/Υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ : Μεγάλο τo προβάδισμα του Γιώργου Αυτιά – Ποια άλλοι συμπληρώνουν την πρώτη ενδεκάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά» σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μεγάλο είν...

Δημοσκόπηση «Παραπολιτικών»: Πάνω από 33% η Νέα Δημοκρατία – Προβάδισμα 17,3 μονάδων

Σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά». Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκε...

Φόρτωση άρθρων...