Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Τι είπε ο Μητσοτάκης στον Κουτσούμπα για την ημερομηνία των Eκλογών

Πολιτική

Tο 2023 είναι εκλογικό έτος. Οι προετοιμασίες στα κόμματα για τις Εκλογές θα μπουν στην τελική τους ευθεία τις επόμενες ημέρες.

Η ημερομηνία διεξαγωγής δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι τώρα, αλλά φουντώνουν τα σενάρια για τη διεξαγωγή τον Απρίλιο αντί για το καλοκαίρι.

Αυτό ακριβώς ρώτησε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο Προεδρικό Μέγαρο όπου παραβρέθηκαν για τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν έχει αποφασίσει για την ημερομηνία που θα γίνουν οι Εκλογές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV.

Ο Πρωθυπουργός απάντησε πως «μετά τον Απρίλιο όλα είναι ανοιχτά», αλλά ο κ. Κουτσούμπας επέμεινε και ρώτησε «πότε ακριβώς;»

«Μία εβδομάδα πριν, μία εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος σε Πιερρακάκη: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα

Συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας είχαν το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. «Η συνεργασία είναι το...

Φόρτωση άρθρων...