Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Τι λένε τα... άστρα για τη βραδιά των εκλογών - Τι ποσοστό θα λάβει κάθε κόμμα

Πολιτική

Τον Κώστα Λεφάκη φιλοξένησαν οι «Δεκατιανοί» την Κυριακή με τον διάσημο αστρολόγο να κάνει τις προβλέψεις τους για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, τα ποσοστά που θα λάβει κάθε κόμμα είναι τα εξής:

- Νέα Δημοκρατία 28%-31%
- ΣΥΡΙΖΑ 23%-25%
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 8%-11%
- ΚΚΕ 5%-6%
- Ελληνική Λύση 4%-5%
- ΜέΡΑ25 4%-5%

Ο κ. Λεφάκης ανέφερε ακόμα πως, με βάση όσα «βλέπει», δεν φαίνεται αυτοδυναμία, χαρακτήρισε «κρίσιμες τις εκλογές αστρολογικά», ενώ εκτίμησε πως θα υπάρξει πολιτική σταθεροποίηση στις αρχές του 2024, λόγω «αστάθμητων παραγόντων».

 

Παράλληλα, σημείωσε ότι το κριτήριο για την ψήφο του κόσμου «είναι το οικονομικό». Όσο για το ποιος θα κυβερνήσει είπε πως «ενδεχομένως μέχρι να πάρει την τελική της μορφή η νέα κυβέρνηση, ίσως χρειαστεί για ένα διάστημα να υπάρχει ένα ουδέτερο άτομο στη θέση της πρωθυπουργίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Μπρα ντε φερ για τη μειονότητα, τη Μονή της Χώρας και τη Χαμάς - Πού συμφώνησαν

Ένα ενδιαφέρον μπρα ντε φερ ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεμείφθη την ώρα των κοινών τους δηλώσεων στην Άγκυρα. ...

Δημοσκόπηση Interview: Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται

Σε ανοδική πορεία η ΝΔ, ενώ «κλειδώνει» η δεύτερη θέση για τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε η Interview για τις προσεχείς ευρωεκλογές του Ιουνίου για λογαριασμό...

Φόρτωση άρθρων...