Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Τι συζήτησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς

Με τον Πρόεδρο της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, συνομίλησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Κροάτης Πρόεδρος επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις τραγικές συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα μας και να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό. 

Ο Ζόραν Μιλάνοβιτς ενημέρωσε, με τη σειρά του, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα ακραία φυσικά φαινόμενα που πλήττουν και τη δική του πατρίδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αφού τον ευχαρίστησε για την αποστολή βοήθειας της Κροατίας στην Ελλάδα, τόνισε την ανάγκη άμεσης δραστηριοποίησης των χωρών της Μεσογείου για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και τον κάλεσε να συμμετάσχει στη σχετική, κοινή, πρωτοβουλία των ευρωπαϊκών κρατών του Νότου. Ο Πρόεδρος της Κροατίας αποδέχθηκε την πρόταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, πιστεύω στα θαύματα - Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

Στο πολιτικό του πλάνο, τις ευρωεκλογές, τον Δημήτρη Παπανώτα και τη θρησκεία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στον Αντών...

Στα δικαστήρια ο Βασίλης Γραμμένος μετά το επεισόδιο με τον Φλώρο: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη»

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήλθε σήμερα ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην α...

Φόρτωση άρθρων...