Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Τι συζήτησε ο Δένδιας με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Δένδιας αναφέρει: «Ανταλλάξαμε συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων μας και ευχηθήκαμε εκατέρωθεν καλή επιτυχία».

«Επισημάνθηκε η ανάγκη διατήρησης του καλού κλίματος μεταξύ των κρατών μας και συμφωνήθηκε να συναντηθούμε στο Βίλνιους, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ», προσθέτει ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.

«Συμφωνήθηκε κατ' αρχάς η πραγματοποίηση συζήτησης για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, οι λεπτομέρειες της οποίας θα διευκρινιστούν στο Βίλνιους», καταλήγει ο Νίκος Δένδιας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Πυρκαγιές, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή ψηλά στην ατζέντα

Μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφ...

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, από το βήμα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση της τροπολογίας που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να χειρου...

Φόρτωση άρθρων...