Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Τι συζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου (Photos)

Πολιτική

Με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου, συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη στήριξή του στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, με τον οποίο συναντήθηκε ενόψει της διεκδίκησης από πλευράς του, του αξιώματος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ακόμα, Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πολιτικοί συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στην έναρξη της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Ως πρόεδρος του αδελφού κόμματος, του Δημοκρατικού Συναγερμού, έχεις οδηγήσει την παράταξη σε διαδοχικές νίκες και επιτυχίες στην Κύπρο. Πάντα με γνώμονα την ευθύνη και τον ρεαλισμό και πάντα αγωνιζόμενος για την ευημερία και την προκοπή του Κυπριακού λαού.

Θέλω να σου ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία ως υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για το 2023 και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την ίδια αφοσίωση, με την ίδια προσήλωση, για την ενότητα των Κυπρίων, για την προκοπή του Κυπριακού λαού και βέβαια για την επίλυση του μεγάλου μας εθνικού θέματος.

Θέλω να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα τον οποίον μόλις ξεκινάς».

«Η θεαματική πρόοδος σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα των δικών σας πολιτικών, επανέφερε την αξιοπιστία στη χώρα. Αλλά, εξίσου σημαντικό, επανέφερε την αξιοπρέπεια και την εθνική υπερηφάνεια στον κάθε Έλληνα», ανέφερε ο Αβέρωβ Νεοφύτου.

«Σας ευχαριστώ διπλά, γιατί μία δυνατή Ελλάδα, που ήταν και παραμένει το ανιδιοτελές στήριγμα της Κύπρου, βοηθά την Κύπρο. Και σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνετε για την εθνική μας υπόθεση», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αιχμές ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για τον πληθωρισμό

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τις Βρυξέλλες για τον πληθωρισμό. «Η εικονική πραγματικότητα σ...

Ερντογάν: Σημαντική η επίσκεψη Μητσοτάκη για τη βελτίωση των σχέσεων των χωρών μας

Στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Έλληνα ...

Φόρτωση άρθρων...