Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Τι συζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ

Συνάντηση με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ είχε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οικονομία, τις ιδιωτικές επενδύσεις, την ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση, τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και τη βιομηχανική πολιτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Από την πλευρά του ΣΕΒ, συμμετείχαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευθύμιος Βιδάλης, οι αντιπρόεδροι του διοικητικού συμβούλιου, Ιωάννης Γιώτης, Σπύρος Θεοδωρόπουλος και Ευάγγελος Μυτιλιναίος, ο ταμίας, Μάρκος Βερέμης και τα μέλη Βασίλειος Ψάλτης και Ευτύχιος Βασιλάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές (ονόματα)

«Κλείδωσαν» οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 14 Απριλίου. ...

Φόρτωση άρθρων...