Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Βούτσιτς στη Σλοβενία (Photos)

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Σλοβενία στο περιθώριο της Συνόδου Ε.Ε. - Δυτικών Βαλκανίων.

Στο επίκεντρο της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή στο πλαίσιο της ενταξιακής προοπτικής των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, που είναι στρατηγικός στόχος για την Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε στον Αλεξάνταρ Βούτσιτς την υποστήριξή του για την επιτάχυνση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Σερβίας το επόμενο εξάμηνο. 

Επίσης, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Σέρβος Πρόεδρος συζήτησαν επίσης την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, με έμφαση στον οικονομικό τομέα και σε όλο το φάσμα θεμάτων που αφορούν την ευρωπαϊκή ατζέντα.

Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Βούτσιτς στη Σλοβενία
Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Βούτσιτς στη Σλοβενία

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση MEGA: Προβάδισμα 16,9 μονάδων της Ν.Δ., ανέβηκε στο 32,3% - Τι γίνεται στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση (κάρτες)

Μεγάλο προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Η Νέα Δημοκρατία κατέγραψε κέρδη άνω των δύο μονάδων στην πρόθεσ...

Οργή Άγκυρας για Σύνοδο Κορυφής: «Η σύνδεση του Κυπριακού με την πρόοδο στις σχέσεις Τουρκίας - ΕΕ δε θα γίνει ποτέ αποδεκτή»

Την οργή της Άγκυρας προκάλεσαν τα αποτελέσματα της στρατηγικής συζήτησης για την Τουρκία στην ειδική Σύνοδο Κορυφής, καθώς συνδέεται εκ νέου ευθέως η ένταξή της με την πρόοδο στο ...

Φόρτωση άρθρων...