Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τι θα πει ο Καραμανλής για παρακολουθήσεις και εθνικά θέματα στα Ανώγεια

Πολιτική

Στα Ανώγεια της Κρήτης θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των "γαλάζιων" παραγόντων σήμερα το απόγευμα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα κάνει νέα παρέμβαση, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, πατέρα της νυν βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη.

Στην παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί στα θέματα της επικαιρότητας, με αιχμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων και του ρόλου που διαδραματίζει η Τουρκία. Για την υπόθεση των υποκλοπών, ο κ. Καραμανλής αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης για να μην μείνουν σκιές στον δημόσιο βίο. Δεν θα περιέχει καμία αιχμή για την κυβέρνηση η αναφορά του.

Τον κ. Καραμανλή θα προλογίσει η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από τον σύζυγο της κ. Κεφαλογιάννη, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα και τον γνωστό ερμηνευτή Βασίλη Σκουλά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Εκτιμώ πως θα υπάρξει επαναξιολόγηση από την τουρκική κυβέρνηση

Την οικουμενική ακτινοβολία της Μονής της Χώρας ως πολιτιστικό αγαθό επισήμανε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης εκτιμώντας πως η τουρκική κυβέρνηση θα επαναξιολογήσει την μετατροπή της σε...

Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση

Ο Υπουργός Υγείας στάθηκε στις προκλήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων των Σκοπίων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Μιτσκόσκι γίνει Πρωθυπουργός και συνεχίσει έτσι, ο Μ...

Φόρτωση άρθρων...