Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τι θα συζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, θα έχει αύριο, Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος θα συναντηθούν και τη Δευτέρα το πρωί, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ενόψει και της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρας παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που, μεταξύ άλλων στοχεύει, στην παρότρυνση των Ιεραρχών να συνδράμουν με μεγαλύτερη θέρμη το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά του κορωνοϊού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, το θέμα της πανδημίας ενόψει Χριστουγέννων, ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσουν οι ναοί και η πορεία των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για το πρόγραμμα πολιτικής προστασίας «Αιγίς»: Έμφαση σε πρόληψη, καταστολή και αποκατάσταση

«Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για να προετοιμαστούμε για το φετινό καλοκαίρι», τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η Ελλάδα του 2024 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2019».

Φόρτωση άρθρων...