Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Την Παρασκευή η συνάντηση Ανδρουλάκη με τη Σακελλαροπούλου

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα πάει την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα περάσει στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου. Τη Δευτέρα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη  για την νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τις ευχές της για μια επιτυχημένη θητεία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού την ευχαρίστησε, επισήμανε ότι μια ισχυρή παράταξη της σοσιαλδημοκρατίας είναι χρήσιμη για τη χώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τουρκία: Προσπαθούμε να αυξήσουμε τους φίλους μας

«Εμείς προσπαθούμε να αυξήσουμε τους φίλους μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε με τις χώρες της περιοχής μας» δήλωσε απόψε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογά...

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Φόρτωση άρθρων...