Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

To ελληνικό πρόγευμα που παρέθεσε ο Μητσοτάκης στον Τουσκ (Photos)

Πολιτική

Πρόγευμα παρέθεσε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Ντόναλντ Τουσκ, το πρωί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγευμα που μοιράστηκαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ντόναλντ Τουσκ, στο Μέγαρο Μαξίμου, περιελάμβανε ελληνικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, περιελάμβανε καγιανά με ψητά ντοματίνια και φέτα σε φρυγανισμένο ψωμί, βιολογικά αυγά σκράμπλ, φέτα και σαλάτα αβοκάντο, με πιπεριές, βιολογικά αυγά ποσέ σε τραγανό ψωμί σικάλεως με αβοκάντο, γραβιέρα και μείγμα μπαχαρικών με φιστίκι Αιγίνης, γιαούρτι με φρούτα και μέλι, αμυγδαλοβούτυρο, τηγανίτες χωρίς γλουτένη με καρύδια, και λιναρόσπορο και μπισκότα χωρίς γλουτένη.

21-05-14_0008__DPR3432

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τουσκ συνόδευσαν το πρόγευμά τους με τσάι, καφέ και πορτοκαλάδα, ενώ συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας και τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του εμβολιασμού και την επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στάθηκε στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από την Ελληνική Κυβέρνηση και συζήτησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα τρέχοντα ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 και 25 Μαΐου στις Βρυξέλλες.

21-05-14_0007__DPR3424

Παράλληλα, τέθηκαν στο τραπέζι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η πορεία του μεταναστευτικού-προσφυγικού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου και η σύμβουλος Τύπου και Επικοινωνίας του Προέδρου του ΕΛΚ, Μπεάτα Τούρσκα.

21-05-14_0001__DPD0969

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Φόρτωση άρθρων...