Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Το Μαξίμου «αδειάζει» Παπαδημούλη

Πολιτική

Σε «άδειασμα» του Δημήτρη Παπαδημούλη προχώρησε την Παρασκευή το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την αναφορά του ότι «έκαψαν τον Μαυρίκο πριν τους κάψει».

Το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς προκατέλαβε τις έρευνες των αρχών (η αστυνομία δεν έχει καλά – καλά αποφανθεί αν ο θάνατος του 42χρονου εκδότη προήλθε από μηχανική βλάβη ή από εγκληματική ενέργεια), ενώ η σορός του δεν είχε καν ταυτοποιηθεί την ώρα του μηνύματος.

Κυβερνητικά στελέχη χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτη τη δήλωση του ευρωβουλευτή.

«Είναι απλώς η αίσθηση που έχει (για το θάνατο του Μαυρίκου), δεν υποκαθιστά τις έρευνες» αποσαφήνιζαν συνομιλητές του Δημήτρη Παπαδημούλη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του ότι «έκαψαν τον Μαυρίκο πριν τους κάψει».

Το επίμαχο tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη:


«Η όζουσα υπόθεση Μαυρίκου, δεν επιλύθηκε όπως πρέπει, μέσω της δικαστικής οδού, αλλά μέσω της Αττικής οδού. Τον έκαψαν για να μη τους κάψει»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στα λόγια όλοι μπορούμε να είμαστε πολεμοχαρείς Τουρκοφάγοι, μπας και τσιμπήσουμε καμία ψήφο (Photos)

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον στόχο της Νέας Δ...

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Φόρτωση άρθρων...