Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Το Μαξίμου έστειλε τρόφιμα σε πολύτεκνους τριών ακριτικών νησιών (Photos)

Τρόφιμα πρώτης ανάγκης έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου σε τρία νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τα τρόφιμα στάλθηκαν στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των πολυτέκνων των νησιών.

Η αποστολή των προϊόντων ήρθε έπειτα από ανταπόκριση του γραφείου του Πρωθυπουργού σε αρχική επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων στην οποία εξέφραζαν τις ανάγκες τους. Οι πολύτεκνοι ευχαριστούν τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη για την επίτευξη της προσπάθειας καθώς και το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Πίστη Κρυσταλλίδου.

Το Μαξίμου έστειλε τρόφιμα σε πολύτεκνους τριών ακριτικών νησιών

«Οι ακριτικές πολύτεκνες οικογένειες στεκόμενοι θεματοφύλακες στα ακριτικά νησιά μας, σας ευχαριστούν και σας θεωρούν συμπαραστάτες στον καθημερινό δύσκολο αγώνα τους!», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων.

Το Μαξίμου έστειλε τρόφιμα σε πολύτεκνους τριών ακριτικών νησιών

Αναλυτικά η ανακοίνωσή των πολυτέκνων : «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι σήμερα παραλάβαμε περίπου έξι (6) τόνους τρόφιμα πρώτης ανάγκης ( ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια) κατόπιν αιτήσεώς μας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα παραπάνω αγαθά θα μπορέσουν να καλύψουν ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών και στα τρία νησιά μας.

Η επίτευξη αυτής της προσπάθειας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια και στήριξη της Γενικής Γραμματείας Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κας Πίστης Κρυσταλλίδου και του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κου Γρηγορίου Δημητριάδη. Οι ακριτικές πολύτεκνες οικογένειες στεκόμενοι θεματοφύλακες στα ακριτικά νησιά μας, σας ευχαριστούν και σας θεωρούν συμπαραστάτες στον καθημερινό δύσκολο αγώνα τους! Ελπίζουμε στην συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας καθ’ όλη την πορεία του αγώνα μας».

Το Μαξίμου έστειλε λογοτεχνικά βιβλία σε σχολείο του Αγρινίου
Το Μαξίμου έστειλε τρόφιμα σε πολύτεκνους τριών ακριτικών νησιών
Το Μαξίμου έστειλε τρόφιμα σε πολύτεκνους τριών ακριτικών νησιών

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τουσκ και Μέτσολα – Στο τραπέζι και οι ευρωεκλογές

Μίνι σύσκεψη κορυφής ενόψει των ευρωεκλογών έγινε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συναντάται το πρωί στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό της...

Προκλητικός Τσελίκ: «Μονομερής ενέργεια της Ελλάδας η εξαγγελία για θαλάσσια πάρκα, μην εγκαταλείπετε τη διπλωματία»

Την αντίδραση του εκπροσώπου του τουρκικού κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ, Ομερ Τσελικ, προκάλεσε η εξαγγελία της ίδρυσης των δυο θαλασσινών πάρκων σε Ιόνιο και Αιγαίο, από τον Κυριάκο ...

Κασσελάκης: «Οι προοδευτικοί άνθρωποι έχουν προσωπικό δικαίωμα στην πίστη τους» (Video)

Να σταματήσει τον θόρυβο που προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του υπέρ της θρησκείας και της Εκκλησίας επιχείρησε ο Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσ...

Φόρτωση άρθρων...