Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Το νέο Μουσείο Αιγών στη Βεργίνα εγκαινίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτορεπορτάζ)

Πολιτική

Το νέο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών στη Βεργίνα εγκαινιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός έφτασε λίγο πριν τις 11:00 στη Βεργίνα, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τους υποδέχθηκαν στην είσοδο του Μουσείου, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη.

DSC_7060

Παρόντες στα εγκαίνια και ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίσης και Άγγελος Τόλκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι Δήμαρχοι Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας, Κώστας Βοργιαζίδης, Παναγιώτης Γκυρίνης και Νικόλας Καρανικόλας αντίστοιχα και εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστικών και πολιτειακών αρχών της Ημαθίας.

 

DSC_7085
DSC_6961
DSC_6932
319875981_

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν η Προϊσταμένη Αγγελική Κοτταρίδη, η Υπουργός Λίνα Μενδώνη, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνέχεια, η κα Κοτταρίδη ξενάγησε το πρωθυπουργικό ζεύγος και τους υπόλοιπους καλεσμένους στους χώρους του νέου Μουσείου. Ο κ. Μητσοτάκης λίγο πριν αποχωρήσεις, αφού την συνεχάρη για την δουλειά που έχει γίνει στο Μουσείου, δέχθηκε κάποια δώρα και αποχώρησε με επόμενο προορισμό την Αλεξάνδρεια.

DSC_7103

Δείτε βίντεο και το φωτορεπορτάζ εδώ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για επίδομα μητρότητας: Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα

«Ακόμα μία δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα! Από σήμερα οι ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες μητέρες μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο parentalb...

Μαρινάκης για θαλάσσια πάρκα: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς - Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Στις αντιδράσεις της Τουρκίας στην εξαγγελία ίδρυσης των δυο θαλάσσιων πάρκων σε Ιόνιο και Αιγαίο απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι «έχει να κάνει με καθαρά περιβ...

Φόρτωση άρθρων...