Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του Παύλου Γερουλάνου (Video)

Το προεκλογικό σποτ του Παύλου Γερουλάνου για τις Εκλογές για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής δημοσιεύτηκε σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα συννεφιασμένο πρωινό σε μια στάση λεωφορείου, πολίτες περιμένουν το δρομολόγιο. Άγνωστοι μεταξύ τους, δεν φαίνεται να τους συνδέει τίποτα, είναι η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς, σε μια στιγμή της καθημερινότητας στη σύγχρονη Ελλάδα. Ανάμεσα στους άλλους ένας νεαρός σφυρίζει το «καλημέρα ήλιε».

Ο Παύλος Γερουλάνος με μήνυμά του στο facebook αναφέρει:

«Η Ιστορία στις δημοκρατίες καθορίζεται από όσες και όσους πηγαίνουν στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη στιγμή για την Παράταξή μας.

Με αυτό το spot, στείλτε παντού το μήνυμα:

Στις 5 του Δεκέμβρη, έλα στην κάλπη, γίνε εσύ η Αλλαγή.

Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της δημοκρατίας, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα.

Καλημέρα!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» Κασσελάκη - Έντονες αντιδράσεις και για τις δηλώσεις Παπανώτα

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος και δημοσιογράφου, Δημήτρη Παπανώτα. Συγκεκριμέν...

Αιχμές Μωραΐτη για βάφτιση Κασσελάκη: «Ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που καβαλάμε εμείς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης. Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε στην βάφτιση Στέφανου Κασσελάκη ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, όπο...

Φόρτωση άρθρων...