Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Στην αεροπορική βάση Κοτρωνίου την Τετάρτη για την παραλαβή των τριών νέων ελικοπτέρων

Στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου θα παραστεί και θα μιλήσει στις 11:00 της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμα, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να παραστεί στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Οι ηγέτες και οι ηγέτιδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνέλθουν στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν για τον επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα επικεντρωθεί επίσης στην ασφάλεια και την άμυνα, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης να αυξηθεί η συνολική αμυντική ετοιμότητα της Ευρώπης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης για Ευρωεκλογές: Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις, αν δεν πιάσουμε τον στόχο του 33%

«Δεν θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις αν δεν πιάσουμε το 33%», τόνισε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο MEGA, αναφερόμενος στον εκλογικό στόχο που έθεσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτά...

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Φόρτωση άρθρων...