Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Το Σαββατοκύριακο στις πληγείσες περιοχές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική

Το Σαββατοκύριακο στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας ο πρωθυπουργός.

Η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ αναβάλλεται όπως και η συνέντευξη Τύπου. Θα ανακοινωθεί ημερομηνία σύντομα για τα μέσα της εβδομάδας.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς αν θα μεταβεί και πότε στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε ότι είναι δεδομένη η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις περιοχές αυτές και αυτή η επίσκεψη είναι αναγκαία.

Όσον αφορά στις αποζημιώσεις, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι μια από τις βασικές αιτίες της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές είναι η αποκατάσταση. «Όπως συνέβη στον Ιανό, δεν θα μείνει κανείς αβοήθητος. Θα γίνει άμεση καταγραφή, θα τα ακούσετε από τον πρωθυπουργό και θα κινηθεί άμεσα η διαδικασία για την αποκατάσταση. Το κράτος είναι και θα είναι εκεί όπως έχει καθήκον: το τεκμήριο της αξιοπιστίας έχει προκύψει από τις αντίστοιχες περιπτώσεις».

Όσον αφορά στο περιεχόμενο της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ήδη στην ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης παράθεσε παρεμβάσεις που έγιναν και αξιολογούνται. «Ζώντας σε μια νέα παγκόσμια πραγματικότητα ένα μεγάλο μέρος της τοποθέτησης θα είναι στο ζήτημα της πολιτικής προστασίας», τόνισε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Φόρτωση άρθρων...