Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τσιάρας: «Απολύτως ψηφιακή η Δικαιοσύνη έως το 2024»

Πολιτική

«Για να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, οι λειτουργοί θα πρέπει να λειτουργούν με ηρεμία και απερίσπαστοι στο έργο τους», επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Ο υπουργός τόνισε την ανάγκη να επαναρυθμιστεί η Δικαιοσύνη μέσα από ένα εκσυγχρονιστικό πρόγραμμα, προσθέτοντας ότι δεν είναι ο χώρος που θα έπρεπε να μπαίνει στη διελκυστίνδα της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κώστας Τσιάρας ανέφερε ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχουν ψηφιστεί οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

Σχετικά με τις υποδομές εκκρεμεί μόνο ένας μεγάλος διαγωνισμός προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Ακόμα, ο Κώστας Τσιάρας διαβεβαίωσε ότι στο τέλος του 2024 η Ελλάδα θα έχει μία απολύτως ψηφιακή Δικαιοσύνη με δεδομένα που θα την εντάσσουν στις πολύ υψηλές βαθμίδες μεταξύ των χωρών που έχουν κάνει ήδη τα βήματά τους στην ψηφιακή εποχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Μητσοτάκης: Να προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές (Photos)

Σημαντικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ με τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών, τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται». «Σημαντική η ευ...

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Φόρτωση άρθρων...