Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τσιόδρας: Τα γήπεδα δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν από τις 12 Φεβρουαρίου

Πολιτική

Τα γήπεδα δεν θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 12 Φεβρουαρίου, ξεκαθάρισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Τσιόδρας είπε χαρακτηριστικά ότι «όταν λαμβάνεις τώρα κάποια μέτρα που είχαν εξαγγελθεί και δεν είχαν εφαρμοστεί στο ενδιάμεσο -πήγαιναν με αργούς ρυθμούς- σημαίνει ότι τα μέτρα που είχες πάρει ή δεν ήταν επαρκή δεν είχαν αποδώσει όσο χρειάζεται. Γι' αυτό κρίνεις ότι θα έπρεπε να ληφθούν και νέα».

Και συνέχισε: «Είναι αυτά τα οποία ανακοινώθηκαν, τα οποία είναι σε φάση εφαρμογής. Στις 12 Φεβρουαρίου, όταν θα ανοίξουν τα γήπεδα, θα πρέπει να ανοίξουν με τις προδιαγραφές που έχουμε πει, έχει ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Βρούτσης ποιες ποινές θα ισχύουν. Δεν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν νωρίτερα τα γήπεδα».

Για την έρευνα που διενεργείται για εγκληματική οργάνωση στον χώρο του αθλητισμού, ο κ. Τσιόδρας είπε ότι «πήγαμε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της ύπαρξης συμμοριών στο πλαίσιο ομάδων. Αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί κατά κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα που αφορά το γήπεδο και τον αθλητισμό».

«Από εκεί και πέρα ξέρουμε τι γίνεται στις γειτονιές, ξέρουμε τι γίνεται με τους εφήβους, υπάρχουν πάρα πάρα πολλά προβλήματα, το οποίο και πάλι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο», κατέληξε ο κ. Τσιόδρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη

Βασικά σημεία συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη στο MEGA αναφορικά με τη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Mάτι: Είναι ...

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Παίζει πολιτικά παιχνίδια, κάνει το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απόφαση του δι...

Φόρτωση άρθρων...