Σαββάτο
24 Φεβρουαρίου 2024

Τσίπρας: «Κιτς να παιανίζει η μπάντα τον Εθνικό Ύμνο στην υποδοχή των Rafale»

Απίστευτη απρέπεια από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στο πλαίσιο της συνέντευξης του στον τηλεοπτικό σταθμό Κontra ενοχλήθηκε επειδή στην τελετή υποδοχής των αεροσκαφών rafale, έγινε αγιασμός και ανάκρουση του Εθνικού  Ύμνου.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτήρισε κιτς την τελετή που έγινε, συμπεριλαμβάνοντας στην κριτική του και τον Εθνικό μας Ύμνο. 

«Είναι ένας συνδυασμός κιτς με τους παπάδες να ευλογούν τα πτερύγια και τη μπάντα να παιανίζει τον εθνικό ύμνο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έφτασε στο σημείο να συγκρίνει ένα τέτοιο ιστορικό γεγονός με αυτά που έκανε επί των ημερών του ο Πάνος Καμμένος.

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φώναζε στα γενέθλια του τη μπάντα του πολεμικού ναυτικού για να παίζει τραγούδια για χάρη της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξουσίας.

Mάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφει την πρόσφατη νόσηση με κορωνοϊό, εξέφρασε την άποψη ότι η μετάλλαξη Όμικρον έχει διαφύγει του εμβολίου. Κάτι που ωστόσο δεν προκύπτει από τις επιστημονικές μελέτες και τα στοιχεία που έχουν παρουσιάσει οι ειδικοί και υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι το ισχυρότερο όπλο έναντι της μετάλλαξης Όμικρον.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το τελικό σχέδιο του νομοσχεδίου « Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου-Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων» από τον υ...

Φόρτωση άρθρων...