Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Βορίδης: Μέχρι τις 21:30 της Κυριακής θα υπάρχει το 80% των αποτελεσμάτων

Μέχρι τις 21:30 της Κυριακής των Βουλευτικών Εκλογών θα υπάρχει το 80% των αποτελεσμάτων, δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Ο υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε πως έως τα μεσάνυχτα θα υπάρχει εικόνα και για τους σταυρούς.

Φέτος, για πρώτη φορά αναμένεται να υπάρχει σαφής εικόνα των αποτελεσμάτων των Εκλογών λίγο μετά τις 21:00, ενώ η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος θα μπορεί να γίνει κατά τις 20:30, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το υπουργείο Εσωτερικών. Αυτό θα συμβεί καθώς σε όλα τα εκλογικά τμήματα πλέον οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα είναι εφοδιασμένοι με την ηλεκτρονική συσκευή ασφαλούς μετάδοσης SRT.

Ερωτηθείς σχετικά με τα σενάρια για το αν η δεύτερη κάλπη θα στηθεί 2 Ιουλίου ή 25 Ιουνίου, ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι η ημερομηνία δεν είναι προγραμματισμένη με τη νομική έννοια του όρου, γίνεται απλώς κάποια εκτίμηση με βάση τη διαδικασία. Το μόνο που είναι προγραμματισμένο - εξήγησε - είναι ημέρα ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ανάγκη αύξησης των εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών, ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι δεν επρόκειτο για μία τυχαία δήλωση, δεν είναι ότι του ξέφυγε, γιατί ανέπτυξε πλήρη επιχειρηματολογία γιατί - κατά τη γνώμη του - πρέπει να ανέβει η επιβολή ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, και μάλιστα την ώρα που δεν παρίσταται και κάποια ανάγκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ικανοποίηση στην Αθήνα από τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής για την Τουρκία

Ικανοποιημένες εμφανίζονται Αθήνα και Λευκωσία με την υιοθέτηση των συμπερασμάτων για τη στρατηγική σχέση Ε.Ε. – Τουρκίας το βράδυ της Πέμπτης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Σύμφων...

Φόρτωση άρθρων...