Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Βορίδης: Ο Πολάκης στοχοποιεί μη πολιτικά πρόσωπα - Τον Παππά τον καταδίκασαν 13 δικαστές και όχι τα συμφέροντα

Πολιτική

«Ο Παύλος Πολάκης με την ανάρτηση του στοχοποιεί μη πολιτικά πρόσωπα», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, στα Παραπολιτικά 90,1.

Επιπλέον, στάθηκε στο γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε ποια είναι η απόσταση που παίρνει θεσμικά η Κουμουνδούρου. Στη συνέχεια, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι «προφανώς οι απόψεις Πολάκη δεν είναι κεραυνός εν αιθρία».

Σε ότι αφορά την καταδίκη του Νίκου Παππά, ο υπουργός Εσωτερικών είπε χαρακτηριστικά πως τον καταδίκασαν 13 δικαστές και όχι τα συμφέροντα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι η λογική του αφηγήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «ο ήρωας Νίκος Παππάς που πήρε τα λεφτά από τους καναλάρχες και τώρα εκείνοι τον τιμωρούν». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης έκανε λόγο για κρίση επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Φόρτωση άρθρων...