Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε από όλους τον Παππά ως εισηγητή για το Κράτος Δικαίου - Κρίμα, λείπει ο Παπαγγελόπουλος

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση.

Ο υπουργός Επικρατείας απαντώντας στον Νίκο Παππά, ζήτησε και έλαβε τον λόγο. «Είδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισηγητή σε θέματα Κράτους Δικαίου και χειραγώγησης Μέσων Ενημέρωσης τον κ. Παππά!» είπε δηκτικά, για να εισπράξει χειροκρότημα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.

«Από όλους επιλέξατε τον κ. Παππά! Κρίμα που δεν έχει εκλεγεί και ο κ. Παπαγγελόπουλος για δεύτερη επιλογή, για να είναι συμπληρωμένο το σετ του κράτους δικαίου!», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης.

«Από ένα κόμμα που έχει δύο υπουργούς καταδικασμένους για ζητήματα λειτουργίας κράτους δικαίου και που ο αρχηγός του έχει ομολογήσει απόπειρα στησίματος δικαστηρίων θα περίμενε κανείς χαμηλότερους τόνους για το κράτος δικαίου. Όλοι έχουμε ιστορία και διαδρομή», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...