Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Βουλή: Νέα μονομαχία Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Πολιτική

Ενώπιος - ενωπίω για μία ακόμα κοινοβουλευτική αναμέτρηση θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η διαδικασία είχε οριστεί για προχθές, Παρασκευή, ωστόσο λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μπάλλος» αναβλήθηκε για τη Δευτέρα.

Στις 12:00 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εναρκτήρια εκδήλωση του forum «Η Ελλάδα το 2040», στην Αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση Interview: Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται

Σε ανοδική πορεία η ΝΔ, ενώ «κλειδώνει» η δεύτερη θέση για τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε η Interview για τις προσεχείς ευρωεκλογές του Ιουνίου για λογαριασμό...

Ανδρουλάκης: Ο Ερντογάν συνέχισε τις προκλήσεις – Ο διάλογος να γίνεται χωρίς αυταπάτες

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Πι...

Φόρτωση άρθρων...