Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Βουλή: Ονομαστική ψηφοφορία για τον νέο μειωμένο ΕΝΦΙΑ ζητά η ΝΔ

Ονομαστική ψηφοφορία  επί των άρθρων που αφορούν στο "νέο μειωμένο ΕΝΦΙΑ", κατέθεσαν 18 βουλευτές της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, καταθέτοντας το αίτημα, ανέφερε ότι διαπιστώθηκε αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του οποίου, σύμφωνα με τη ΝΔ εμφανίστηκε στην ομιλία του θετικός στις συγκεκριμένες διατάξεις, λέγοντας ότι θα υπερψηφίσει τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, ενώ η αρμόδια τομεάρχης Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι το κόμμα της θα δηλώσει «παρών».

Ο κ. Βρούτσης εξήγησε «ότι ζητά ονομαστική ψηφοφορία τόσο για την αρχή του νομοσχεδίου όσο και για τα άρθρα 40-49 που αναφέρονται στη νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Η Πολιτεία να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία για να φέρει ανάπτυξη στη Θράκη (Photos)

«Η Θράκη είναι παραμελημένη από την ελληνική Πολιτεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξει τη στήριξή της είναι να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της και να φέ...

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Φόρτωση άρθρων...