Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Βουλή: Συγκροτήθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Νέας Αριστεράς»

Πολιτική

Στο επόμενο βήμα προχωρά η ομάδα των 11 ανεξάρτητων βουλευτών προερχόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την ανακοίνωση συγκρότησης νέου πολιτικού κόμματος με τίτλο «Νέα Αριστερά» απέστειλαν σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα αίτημα συγκρότησης κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όπως είχε προαναγγελθεί πρόεδρος της νέας ΚΟ, της 9ης που θα λειτουργεί στη Βουλή, αναλαμβάνει ο κ. Αλέξης Χαρίτσης ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος και γραμματέας της ΚΟ η κα Πέτη Πέρκα.

Οι επίσημη ανακοίνωση συγκρότησης θα γίνει στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας ενώ άμεσα θα οριστεί ο εισηγητής της για το υπό συζήτηση φορολογικό νομοσχέδιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Στις 7 Μαΐου ενημερωθήκαμε για την έλευση Ράμα – Προεκλογικά θυμήθηκε την ομογένεια ο κ. Κασσελάκης

«Ενημερωθήκαμε στις 7 Μαΐου για την έλευση Ράμα αλλά όχι για τον τόπο όπου θα γίνει η εκδήλωση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση τω...

Σε εγρήγορση τα κόμματα ενόψει Ευρωεκλογών – Μπαράζ περιοδειών για τους πολιτικούς αρχηγούς

Βρισκόμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τα κόμματα βρίσκονται σε εγρήγορση. Οι πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποιούν περιοδείες ενόψει της ευρωκάλπης. ...

Φόρτωση άρθρων...